روز جمعه مورخ 27 مهر ماه 1403، دانشجویان ورودی 1403 مقطع کارشناسی رشته مهندسی مکانیک و دریا بازدیدی از دانشکده خود داشتند. در این بازدید، جناب آقای دکتر نوید ارجمند، ریاست محترم دانشکده مهندسی مکانیک، ضمن عرض تبریک به این دانشجویان نوورود، به معرفی مختصر رشته مهندسی مکانیک و بیان جامعیت این رشته پرداختند. ایشان اشارهای به موقعیتهای شغلی این رشته در همه صنفها به عنوان یکی از مشاغل پردرآمد داشتند و توصیههایی به دانشجویان نوورود در خصوص زندگی دانشجویی با اشاره به اهمیت تلاش بعد از اتمام تحصیل نمودند.
در ادامه، جناب آقای دکتر محمدسعید سیف، عضو هیئت علمی رشته مهندسی دریا در دانشکده مهندسی مکانیک، به موقعیتهای شغلی رشته مهندسی دریا اشاره فرمودند و اهمیت آن را در صنایع کشور روشن ساختند.
جناب آقای دکتر فرزام فرهمند توضیحاتی در خصوص انجمن علمی حرکت (حمایت روشمند از کودکان توانخواه) با تاکید بر بینرشتهای مهندسی مکانیک ارائه فرمودند.
در پایان، جناب آقای دکتر کیوان محمدی، مسئول محترم کارآموزی و کوآپ دانشکده، توضیحاتی در خصوص دوره کوآپ و شرح تفاوت آن با دوره کارآموزی بیان نمودند.